Fylket vil kutte:

Frykter mindre sørsida-skole

Anne Kristin Bryne frykter at skoleprosjektet på Sørsida i Ålesund blir redusert.

Kutt: Anne Kristin Bryne frykter fylkespolitikerne kan komme til å kutte størrelsen på sørsidaskolen for å spare penger. Den videregående skolen blir en viktige brikke i å utvikle området rundt den nedslitte rutebilstasjonen. 

Vi har i dag 15 søkere på denne linja. I fjor hadde vi sju. Jeg forstår ikke hvorfor fylkesrådmannen foreslår dette kuttet

Anne Kristine Bryne
Nyheter

Ap-politikeren og avdelingslederen ved Ålesund videregående skole begrunner frykten med at fylkesrådmannen foreslår at linja for entreprenørskap for førsteårselever på Ålesund videregående kuttes som følge av få søkere. Bryne mener det er mulig å se dette som et frampek mot at den planlagte nye Sørsida-skolen i Ålesund sentrum blir gjort mindre enn dagens planer tilsier.