Listhaug-maleriet er malt over

Natt til onsdag ble maleriet av en korsfestet Sylvi Listhaug på en husvegg i tagget over i Bergen.
Nyheter

En hettekledd person med sprayboks valgte å tagge over kunstverket som har engasjert store deler av Norge de siste døgnene, skriver NRK. Ifølge statskanalen skjedde taggingen klokken 2 natt til onsdag.

Den anonyme gatekunstneren AFK er den som angivelig står bak bildet. Kunstneren har lagt ut et bilde av maleriet på sin Instagram-konto , der det ikke uventet vanker både støttemeldinger og ramsalt kritikk.

– Jeg har selvsagt ikke et ønske om å korsfeste Sylvi Listhaug. Bildet er ment som en kommentar til hennes retorikk, har AFK sagt til Dagen.

Listhaug har ikke ønsket å kommentere maleriet.

– Det bruker jeg ikke tiden min på, sa Listhaug til TV 2 tirsdag.