Gjentar tidligere suksess

Klart for russepoliti i Ålesund også i år

Russen selv skal hjelpe til med å holde orden under russefeiringa. Onsdag kveld var årets russepoliti samla på Borgund videregående skole for kurskveld i regi av politiet og Røde Kors.

Engasjert: Denne gjengen er klar for å bidra til en bedre russetid for seg selv og sine medruss. Flere enn forventet dukket opp på kurset, noe som ble godt mottatt hos politiet og Røde Kors.   Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

Ålesundsrussen har siden 2014 hatt eget russepoliti til stede på de forskjellige arrangementene i russetida. I 2015 ble også Haram videregående skole med i samarbeidet, som har vært en stor suksess. Dette er et samarbeid mellom russen, kommunen, politiet, Røde Kors og Natteravnene, der russen plikter å stille med fem til femten edru vakter som kan hjelpe med å holde orden på de forskjellige russearrangementene.