Måtte bli igjen på Gran Canaria

MS-sjuke Børre fikk ikke bli med flyet etter å ha gått ustødig

MS-sjuke Børre Johan Fjærli fra Ålesund skulle tilbringe tre uker i rehabilitering på Gran Canaria. Turen som skulle bidra til bedre helse fikk imidlertid en annen slutt enn han hadde tenkt seg, da han ble satt av flyet med Norwegian til Oslo.

Gran Canaria: Turen til Gran Canaria ble noe helt annet enn det Børre Johan Fjærli fra Ålesund hadde sett for seg. Han ble satt av flyet han skulle hjem med, og flyet dro uten ham. Nå sitter han fortsatt på Gran Canaria og ønsker å komme seg hjem. Han har fått bestilt ny billett og skal etter planen hjem fredag. 

Nyheter

– «Kødder du med meg?», tenkte jeg da jeg fikk beskjed om å gå av flyet. «Dette skjer ikke meg», forteller Børre Johan Fjærli til Sunnmørsposten via Facebook messenger.