Sjekk oversikt:

Her er Stikk-ut-turane på Sunnmøre

1. mai startar årets Stikk ut-sesong. På Sunnmøre er Ørsta, Volda og Ulstein nye i år.

tur: I år blir det Stikk UT!-mål i 13 kommunar på Sunnmøre. Arkivfoto  Foto: June R. Johansen

Nyheter

Søk etter kommune, turmål eller farge i tabellen nederst.


Med dei nye kommunane er det no 13 kommunar på Sunnmøre som er med. I Nordmøre og Romsdal er 17 kommunar med, inkludert Aure, som er ny i år.

LES OGSÅ: Yvonne Ekeland og sønnene bruker lenger tid enn estimert på de fleste Stikk ut-turene. Likevel gikk de samtlige turer i fjor.

Til saman er altså 30 av kommunane i fylket blitt medlem i eit av dei to friluftsråda, og for første gong blir alle turane presentert på same kart og i same nettsida, melder Sunnmøre friluftsråd i ei pressemelding.

– Tidlegare har dei to friluftsråda presentert Stikk UT!-turane i medlemskommunane på kvar våre nettsider. Men no slår vi alt saman for å gi folk praktisk informasjon og oversikt over alle turane i heile fylket, seier May Britt Haukås og Ola Fremo, leiarane i Sunnmøre friluftsråd og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, ifølgje pressemeldinga.

Saka held fram under.


Lørdagsreportasje:

Fjellresepten

Stadig flere nordmenn oppnår helsegevinst ved å gå i fjellet.

Her er årets Stikk-UT-dronning

Anne Lise Stokke har fullført samtlige 136 Stikk-UT mål. - Jeg er utrolig stolt, sier 61-åringen fra Sjøholt.


– Vi lanserer ei ny felles nettside på stikkut.no til sesongstart, og markerer på den måten også at Stikk UT! bind oss saman på tvers av regionane i fylket. Vi håper brukarane vil oppleve at dei nye nettsidene gjer det enklare å finne nye turmål, registrere turar og skaffe seg nødvendig informasjon.