Kommentar - The North West:

«Etter festen kommer resten»

Man skal være en rimelig kald fisk om ingenting fra The North West engasjerte. Visst var det kjekt, men nå må festen ryddes til side og fakta komme på bordet.

Arrangørkommunene stilte med sine ordførere under åpningen. Fra venstre: Dag Olav Tennfjord (Skodje), Oddvar Myklebust (Sandøy), Vebjørn Krogsæter (Haram), Jim Arve Røssevoll (Sula), Knut Helge Harstad (Ørskog), Harry Valderhaug (Giske), Eva Vinje Aurdal (Ålesund) og fylkesordfører Jon Aasen.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

– Jeg vil heller være ordføreren som satsa og satsa og ikke vant alt, enn den som ikke satsa, sa ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal til Sunnmørsposten ei ukes tid før The North West gikk av stabelen. I ettertid kan man trygt slå fast at satsinga var frisk.