Letta ordfører - skuffet beboer etter at Sula gikk for Kvasneset med knappest mulig margin:

Her vil Sula og Ålesund rense kloakken til 70.000 mennesker: – Svært skuffet

– Jeg er svært skuffet over at politikerne har tatt en så stor og viktig avgjørelse uten et solid og pålitelig vurderingsgrunnlag, sier Silje Aarflot. Torsdag stemte politikerne i Ålesund og Sula for å bygge felles kloakkrenseanlegg i nabolaget hennes.

NÆRMILJØ: Silje Aarflot frykter at bomiljøet på Kvasneset skal bli ødelagt av kloakkanlegget.  Foto: Marius Simensen

Nyheter

 – I hele debatten om felles renseanlegg på Kvasneset har jeg forsøkt å forholde meg saklig. Men i kveld er vedtaket fattet og jeg er så knust, sjokkert og fortvilet at det ikke er mulig å være saklig. Se for deg at du ønsker å la barna dine få vokse opp på en nydelig og fredfull plass, aka Kvasnes. Se for deg at denne idyllen blir brutt av et gigantisk renseanlegg for 70.000 personer noen meter fra din nybygde enebolig.