Historia om Anders Nor gjør inntrykk på besøkende

Mer mirakel i Waldehuset

Gulv og skap er vaska og vaffeljernet gløder. Og historia om mirakelmannen Anders Nor blir igjen fortalt.

Åpner: Waldehuset åpner for sesongen med redusert åpningstid. Fram til november blir det bare åpent tidlig søndag ettermiddag. Men det er fullt mulig å leie for slutta lag. På trappa fra venstre: Mette Fausa, Turid Godø og Vidar Godø. 

Nyheter

– Søndag åpner vi for sesongen. Etter nærmere fire års drift mener jeg vi har gjort Waldehuset og den spesielle historia fra ålesundsbrannen godt kjent. Det er derfor naturlig å gjøre endringer på åpningstida. Denne sesongen, som varer til november, holder vi åpent hver søndag på tidlige ettermiddagstid. Det er imidlertid full mulig for slutta lag å leie guiding og besøk i huset til andre tider, sier Vidar Godø.