Politiet meldte natt til torsdag klokka 00.25 at de rykket ut til en alvorlig trafikkulykke ved Fiskarstrand i Sula kommune.

Da var ambulanse og helsepersonell allerede på plass på stedet hvor ulykka skjedde, og en halvtime senere kunne de opplyse at føreren av bilen - en 20 år gammel mann - var erklært død på stedet.

Den unge mannen var alene i bilen som hadde havnet utfor fylkesveg 657.

Skjedde ved hjemmet

Politiet opplyser at ulykken skjedde like ved den unge mannens bopel, og at pårørende kom til stedet kort tid etter ambulansen. De ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

– Det ser ut til at bilen har kommet fra Langevåg i retning Fiskarstrand. Bilen har så kommet utfor vegen. Nå står den på et jorde, et stykke unna der utforkjøringen skal ha skjedd, opplyste Sunnmørspostens reporter Karl Petter Løvoll natt til torsdag.

Undersøkes av ulykkesgruppe

Sunnmørsposten fikk natt til torsdag opplyst fra operasjonsleder Arild Reite at krimteknikere fra politiet og Statens vegvesen sin ulykkesgruppe skal gjøre undersøkelser.

Tidlig torsdag var krimteknikerne ferdig med sine undersøkelser på stedet, men operasjonssentralen hadde da ingen opplysninger om hva som var årsaken til ulykka.

– Det er en svak kurve der ulykken har skjedd, men ingen sving som tilsier at du normalt sett skal kunne kjøre av veien. Hva som har skjedd, har vi ikke noen formening om foreløpig, sa Reite til NTB i natt.

Sunnmørsposten  følger saka