Går til bibelen for å forsvare Ap-samarbeid

- Må ta grep for å styrke arbeidsfolks posisjon

- En del av vårt idegrunnlag har vi fra bibelen. Det dreier seg om å stå opp for de svakeste. Slik forklarer KrFs Steinar Reiten at partiet går sammen med Ap og SV og strammer kraftig inn i ordningen med bruk av vikarbyrå i arbeidslivet.

TRUER: - Reiten og KrF truer verftsindustrien gjennom det de her gjør, sier Høyres Marianne Synnes.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Da Reiten sa ja til førsteplassen på KrF-lista i Møre og Romsdal stilte han som et nærmest ufravikelig krav at partiet sa nei til samarbeid med Ap og forble et tydelig borgerlig parti.  Nå går Reiten og KrF sammen med blant andre Ap, SV og Senterpartiet i en kraftig innstramming av vikarbyråbransjen. Innstramminger både regjeringen og NHO har advart kraftig mot.