Måtte rykke ut på nytt etter brødre-trøbbel

Brødre i trøbbel i to omganger på Gåseid.

PÅGREPET: To brødre ble pågrepet etter trusler i et hus på Gåseid.  Foto: NILS HARALD ÅNSTAD

Nyheter

Flere politibiler, ambulanse og brann rykte ut etter melding om bråk i et hus på Gåseid i Ålesund onsdag ettermiddag. Det var to brødre tilstede i huset, der den ene truet med å tenne på en brann, og den andre sprang rundt med kniv.

- Vi har nå tatt hånd om situasjonen, og de to er pågrepet og fremstilt for lege. Det er både rus og sjukdom inne i bildet, og politet fikk raskt kontroll på stedet, sier operasjonsleder Arild Reite i politiet til Sunnmørsposten.

Måtte rykke ut igjen

Onsdag kveld rykket politi og brannvesen ut til den samme adressen etter bekymringsmeldinger fra naboer. På Twitter skriver politiet at de rykket ut etter å ha mottatt meldinger om en brannfakkel som sto inntil en husvegg. I ettertid viste dette seg å være en selskapsfakkel.

- Det omfatter de samme folkene som var involvert tidligere i dag. Meldingene rundt brannfakkelen er litt vage, men først og fremst handler dette om et ordensproblem. Det er beboere i området som ikke føler seg helt trygge, opplyser politiet til smp.no.

- Tar dere inn noen nå?

- Vi er på stedet nå, så det er for tidlig å si. Men vi må prøve å få løst situasjonen på best mulig vis, fastslås det.

Like før klokken 22.00 opplyser politiet på Twitter at en person er blitt bortvist fra stedet.