Ålesund:

Skjenkebevilling i orden for Mølla

Klare De to tidligere ansatte Imer Morina (t.v.) og Besnik Luma ved Mølla har gått sammen om selskapet som planlegger ny drift på Mølla. Med seg får de blant andre barsjef, Natalia, og flere tidligere ansatte ved utestedet som har vært stengt de siste månedene.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

Fra tidligere har Sunnmørsposten skrevet om de tidligere ansatte som nå vil gjenåpne utestedet Mølla.

– Om alt går i orden er vi klare til å fylle opp tankene med øl og ta imot gjester i løpet av noen få dager, fortalte Imer Morina til Sunnmørsposten torsdag forrige uke.


Ålesund:

Ber om konkurskarantene etter konkurs i restaurantkonsern

Bostyreren mener eierne av Restaurantdrift Ålesund, som blant annet drev Mølla, burde ha kastet kortene tidligere og ber om konkurskarantene.


Rådmannen i Ålesund gikk da inn for å innvilge skjenkesøknaden til de nye eierne på Mølla. Mandag ble søknaden behandlet i helse- og velferdsutvalget, der denne ble innvilget med 14 stemmer for og 1 mot.Har drevet utesteder og spisesteder i byen i en årrekke:

Restaurantkonsern i Ålesund konkurs – utested må stenge

Restaurantdrift Ålesund AS - selskapet som har stått bak en rekke utesteder og spisesteder – er konkurs. Det betyr at utestedet Mølla må stenge dørene.