Kommuneoverlege Victoria Natvik sier hun har forståelse for naboenes bekymring for økende biltrafikk på en veg som ikke er dimensjonert for det.

– Jeg har sett på de ulike rapportene, og ser at det er en signifikant forskjell på trafikkmengde, med over 1.000 flere biler (ÅDT), sier hun. Hun ser også at det er brukt ulike metoder for trafikktelling. Mens den første var basert på telling av biler to timer om morgenen og to timer ettermiddag, to dager i ei uke, og deretter gjort beregninger på trafikkmengde, har «Trafikkregistrering AS» foretatt kontinuerlige målinger ei hel uke.

– At det er gjort målinger over 24 timer i ei uke, styrker jo tallene i denne siste rapporten. Jeg har nå sendt mail til plan- og bygning for å få til et møte. Jeg vil følge opp denne saka, sier Natvik. Hun har forståelse for at det skaper frustrasjon når folk ikke få svar på henvendelser til kommunen, men naboene i Vasstrandvegen skal få svar. Hun viser til at kommunen jobber med å få på plass et system for rask og effektiv klagebehandling.