Nye Ålesund inngår samarbeid for å blir meir innovative:

Snart skal chatbot-en «Kommune-Kari» svare deg

Nye Ålesund inngår samarbeid for å bli meir innovative. Noko av det første folk flest blir kjent med, er Kommune-Kari.

Samarbeid: Nye Ålesund kommune inngjekk partnarskap om innovasjon. På bildet (frå venstre): Vebjørn Krogsæter - ordførar i Haram, Toril Standal Eliassen - styreleiar i Nextdigital, Stian Bang - Nextdigital, Per Erik Dalen – adm.dir. ÅKP Blue Innovation Arena, Dag Olav Tennfjord - ordførar i Skodje, Eva Vinje Aurdal – ordførar i Ålesund og leiar i fellesnemnda for nye Ålesund, Annik Fet Magerholm - viserektor ved NTNU, Oddvar Myklebust - ordførar i Sandøy, Knut Helge Harstad - ordførar i Ørskog.   Foto: Nye Ålesund kommune

Nyheter

Nye Ålesund inngår samarbeid med ÅKP Blue Innovation Arena, Nextdigital og NTNU.