Tre timer gratis parkering:

Nå kan du få parkeringsbot om du parkerer utenfor Moa svømmehall

Byvertene Ingvild Devold og Håkon Jerstad er ute og informerer folk om den nye parkeringsautomaten ved Moa svømmehall.  Foto: Ålesund kommune

Nyheter

Ålesund parkering AS har nå innført parkeringsautomat ved parkeringsplassen utenfor Moa svømmehall. Torsdag var byvertene på plass for å informere og minne folk på å trekke parkeringslapp før de satte fra seg bilen. Det opplyser Ålesund kommune i en pressemelding.

I opptil tre timer kan man parkere der gratis, men står du lenger blir det fort en dyr affære. Da må du nemlig punge ut 300 kroner i bot.

Grunnen til at parkeringsautomat er innført er at det lenge har vært en ulempe at de som bruker senteret må lete etter annen parkering fordi plassene er fylt opp av blant annet pendlere.

– Dette er rett og slett forebygging, da de som jobber her ser at folk med dårligere helse og som trenger parkeringene må gå lengre distanser, sier byvert Håkon Jerstad i meldingen.

Og skal du se filmmaraton eller av en annen grunn må stå lenger enn tre timer, ja da må du flytte bilen til en annen parkeringsplass på området.