18 år gamle Tomas Fiskaa fikk sin livs opplevelse søndag ettermiddag da han kjørte rundt i Ålesund sentrum. På parkeringsplassen utenfor Quality Hotel Waterfront kom det nemlig kjørende flere Lamborghinier ut av containere.

– Det sto fult av folk rundt og knipset bilder. Jeg tror mange turister stoppet opp for å se på da bilene kom ut av containerene, sier han til Sunnmørsposten. Han forteller videre at det virket som følget av superbiler hadde det travelt.

– De kjørte fort derfra, så jeg snudde bilen rundt og prøvde å holde følge med dem. Det så heller ikke ut som jeg var den eneste, sier Fiskaa.

Til slutt svingte bilene inn i et parkeringshus i Ålesund sentrum. Fiskaa forteller at han først holdt litt avstand, men at han etter hvert ikke klarte å dy seg.

– Jeg gikk ned i parkeringskjelleren for å prøve å finne ut hva som foregikk. Da stod det en mann der og sendte andre biler og folk ut av parkeringskjelleren. Etter litt overtalelse fikk jeg imidlertid lov til å ta noen bilder av bilene, forteller Fiskaa, som forteller at kompisene ble rimelig missunnelige da han sendte dem bildene.

Fiskaa tror det ser ut til at alle Lamborghiniene er av modellen Huracán.

– Med unntak av den hvite, den så ut til å være en Aventador.

Ville ikke si hvorfor de var her

Fiskaa prøvde også å finne ut hvorfor superbilene befinner seg i Ålesund, men det fikk han ikke svar på.

– Mannen, som drev og sendte andre biler ut av parkeringskjelleren, sa bare at det hadde han ikke lov til å fortelle. Det kan jo være alt fra innspilling av reklamefilm til en gjeng rike folk som er på ferie her, spekulerer 18-åringen, som innrømmer å være over gjennomsnittet bilinteressert til tross for at han ikke har hatt sertifikatet så lenge.

– Ja, dette var en utrolig kul opplevelse!

Tomas Fiskaa syntes det var utrolig kult å se alle superbilene. – Bare det å høre lyden av motorene var helt vilt, sier han. Foto: Privat