Til høsten arrangeres Lindbak Expo 2018 i nye Spjelkavik Panorama:

Marit Bjørgen, arkitekturpsykolog og datasikkerhet

Det handler om kontorarbeidsplasser i vid forstand når Lindbak Expo 2018 arrangeres i de flunkende nye lokalene til Spjelkavik Panorama.
Nyheter

– Vi har leid hele konferanseavdelinga i to etasjer med plass til 150 mennesker. Myrstad Mathus har jo kafé i andre etasjen og driver mye med catering og selskapsmat. De vil servere lokal mat, forteller daglig leder Arild Bakke i Lindbak Nordvest Interiør som favner kunder fra Kristiansund i nord til Førde i sør.

 –  I fjor ble konferansen arrangert i Molde. Hvis årets konferanse blir bra, kan dette bli en årlig foreteelse i Ålesund, sier han til Sunnmørsposten.

Arkitekturpsykolog

På messa skal det handle om kontorinteriør; alt fra det mer klassiske med multifunksjonsmaskiner og digitale skjermer til datasikkerhet og hvordan man organiserer og reorganiserer det hele.

Det siste skal arkitekturpsykolog Oddvar Skjæveland snakke om.

– Skjæveland har holdt på siden begynnelsen av 90-tallet og skal snakke om morgensdagens arbeidsplass.

Han har forsket på hvordan interiøret påvirker både bedriftskultur og økonomi og har prøvd å stake ut viktige element når en bedrift skal reorganisere eller flytte.

Han har en spennende tilnærming. Folk er ofte ubevisste på det de gjør, og tenker først og fremst på at det skal være nytt og fint, påpeker Bakke.

Datasikkerhet

Til konferansen kommer også IKT-direktør Torgeir Waterhouse. Siden 2010 har han jobbet som direktør for Internett og nye medier i IKT Norge. Han ble blant annet utpekt som en av verdens 50 mest ledende personer innen immaterialrett av tidsskriftet Managing Intellecutal Property.

– Waterhouse er en mye brukt foredragsholder som skal snakke om datasikkerhet i bred forstand og skal komme inn på praktiske eksempel. GDPR er en del av opplegget. 

Bjørgen om prestasjonskultur

– Så har dere også fått skidronninga Marit Bjørgen til å komme?

– Jeg tror det må være første gang at Bjørgen er på Nordvestlandet for å holde foredrag.  Hun skal fortelle om karrieren sin og snakke om prestasjonskulturen i medgang og motgang. Her har idretten og næringslivet en del fellestrekk.

Bjørgen har vært åpen om at hun har hatt både oppturer og nedturer. Vi fikk tak i henne gjennom sponratet til Sparmat, forteller Bakke.

De som står bak konferansen er foruten Lindbak, Reklameservice i Molde og Tussa IKT. Konferansen går av stabelen 20. september og er rettet mot næringslivet.