Kan ha fabrikkert blodsporbevis

Knust glass, blodspor og en ulåst dør inn til leiligheten var blant de tingene som gjorde at politiet valgte å sette i gang en omfattende leting etter den 37 år gamle mannen som nå er siktet for å ha fabrikkert bevis for sin egen kidnapping.

Undersøkte: Kripos undersøker leiligheten til 37-åringen.   Foto: Kristian Klemetzen, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke:) Som Romsdals Budstikke tidligere har skrevet fant politiet blant annet knust glass og ulåst dør inn til leiligheten. Budstikka vet også at det var blodspor i leiligheten og andre tegn som kunne tyde på at det hadde vært en slåsskamp der.  Utenfor stod 37-åringens bil. Også lommebok og pass ble funnet i leiligheten. Funnene gjorde at Kripos ble koplet inn i saken og en omfattende etterforskning ble satt i gang. Blant annet ble et tjern tømt for vann. Et ektepar i 40-årene ble siktet i saken.