Farlig plassering på Flydalsjuvet

Alf Alden ble sjokkert da han så hvordan en person hadde plassert seg på Flydalsjuvet.

Hobbyfotograf Alf Alden fotograferte torsdag kveld en kvinne som satt farlig nær kanten på Flydalsjuvet.  Foto: Alf Alden

Nyheter

Torsdag kveld var Alf Alden fra Bergen på tur i Geiranger. Han fotograferte fjorden fra en av utkikkspostene, og fikk sjokk da han zoomet inn på bildene. Det forteller han til Bergens Tidende.


Bryllup med stor fallhøyde

Brudepar lot seg fotografere utenfor sperringene ved Flydalsjuvet.

 

– Det satt en kvinne på kanten av et stup. Da lurte jeg på hva i all verden hun tenkte på, sier han til avisen.

En kvinne skal ha klatret over sperringene i Geiranger.  Foto: Alf Alden

 

Kvinnen måttet ha klatret over sperringene. Alden forteller til Bergens Tidende at det så ut som kvinnen poserte for noen som tok bilder av henne.


Akrobatikk på kanten - igjen

Hobbyfotograf Joar Ødegård skulle berre ein roleg tur til Geiranger med sin sambuar. Han enda opp med å bli vitne til fleire turistar av asiatisk opphav som leika med livet.

 

– Det der er livsfarlig. Det var bratt der hun satt, så det skulle ikke mye til for at hun tippet ut fra stupet, sier han til Bergens Tidende.

Avisen har også snakket med fungerende lensmann i indre Sunnmøre, Evelin Liseth. Hun sier det er ille at sperringene ikke blir respektert.

– Det er en grunn for at vi har sperringene. Det kan i verste fall gå liv hvis man ramler utfor, sier Lieth til Bergens Tidende.