Like etter midnatt måtte politiet rykke ut etter melding om at en beruset mann var til sjenanse for vaktene på et utested. Hendelsen skjedde i Ålesund sentrum. Personen nektet å høre på politiet da han fikk beskjed om at han var bortvist fra sentrum, noe som førte til at han havnet i arresten. Politiet anmelder saken.

Politet holdt også promillekontroll i Stranda sentrum i natt. Av 35 kontrollerte blåste en person over lovlig verdi.

Etter midnatt ble to berusede menn bortvist fra Ålesund sentrum etter at det nesten ble startet en slåsskamp.

Knekt hånd

Rundt klokka 02.00 skriver Møre og Romsdal politidistrikt at det var mye folk og god stemning på festival i Midsund. Helt arbeidsledige ble de imidlertid ikke. Politiet måtte håndtere flere berusede ungdommer. I tillegg klarte en person å knekke hånden etter å ha slått til en annen person. Sistnevnte endte opp med et mindre kutt i ansiktet. Politiet oppretter sak på de to som slåss.

I 3-tida ble to personer bortvist fra Ålesund sentrum etter å ha laget bråk.

I samme tidsrom ble en ung mann  i tenårene tatt i utåndingsprøve i Stranda sentrum. Førerkortet vil bli beslaglagt, opplyser politiet på Twitter.

Nektet å høre på politiet

Rundt klokka 3 natt til søndag prøvde politiet å bortvise to personer fra et utested i Ålesund sentrum.

«Politiet har forsøkt å bortvise to personer fra et utested, etter at de hadde skapt bråk på stedet. Ene mannen etterkom pålegget, mens den andre kranglet seg inn i arresten», heter det i Twittermeldingen.

Etterforsker slagsmål

I 4-tida måtte politiet rykke ut til et slagsmål i Ulsteinvik sentrum. Også ambulanse kom til stedet og hentet en person som skal ha fått en skade i kjevepartiet etter hendelsen. Politiet opplyser at de vil følge opp saka med videre etterforskning. De vet også hvem gjerningsmannen er.