Fosnavåg

Bil med store skader funnet

Ved hurtigruteterminalen i Torvik er det funnet en bil med store skader.
Nyheter

Det skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Det skal ikke ha vært personer i eller ved bilen, skriver de videre i meldingen. Operasjonsleder Borge Amdam sier de ikke vet hva som har skjedd, men bilen er nå fraktet bort.

– Vi er i kontakt med noen personer som disponerer bilen. Det er snakk om karosseriskader, forteller Amdam.

Like etter klokka 11.45 skriver politiet på Twitter at de har vært i kontakt med flere personer som har tilknytning til den aktuelle bilen. I meldingen står det videre at ingen erkjenner å ha hatt noe med ulykken å gjøre, og at det ikke er personskader på disse. Forholdet etterforskes videre. Operasjonsleder Per Åge Ferstad opplyser til Sunnmørspsten like før klokka 15.45 at det skal ikke ha vært noen vitner til hendelsen.

– Politiet har ikke klart å komme i kontakt med noen som har kjørt bilen. Det kan virke som det er en firmabil, som flere kan ha tilgang til. Vi har vært i kontakt med noen personer, men ingen vil vedkjenne seg å ha kjørt bilen. Det er heller ingen personskader på dem som politiet har vært i kontakt med, sier han.

Ferstad sier videre at det har blitt gjennomført åstedsundersøkelse på bilen.