Slik var politinatten

Feststøy og berusede mennesker
Nyheter

Ulsteinvik: En beruset mann i 20-årene ble i natt funnet liggende i en hekk under en sverm av knott. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter. I meldingen står det at han ble kjørt hjem.


Ørsta: Her skal feststemte mennesker ha badet med mye rop og skrik. Det gjorde at naboer ikke fikk sove. Politiet skriver på Twitter at de anmodet festdeltakerne om å dempe seg.


Ålesund: En mann i 30-årene fra Ålesund ble satt i drukkenskaparesten, og anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann. Det skriver politiet på Twitter. I tillegg skal to menn ha blitt avvist på et serveringssted fordi de oppførte seg ubehagelig mot dørvakter. De skal ha blitt bortvist fra sentrum. I Ålesund måtte politiet også besøke en hjemmealenefest med mindreårige. Politiet måtte avslutte festen, der naboer ikke fikk sove av feststøy og mopedkjøring. En annen privatfest fikk også politiet på besøk. Der skal festen ha foregått både ute og inne, med høytalere på taket. Det skal ha forstyrret naboer og de ble pålagt å dempe seg.