Havila Shipping selger PSV-fartøy

Havila Shipping ASA har inngått avtale om salg av PSV fartøyet Havila Fortress. Fartøyet forventes overlevert til ny eier innen kort tid.

Tre solgt: PSV-ene Havila Faith, Havila Favour og Havila Fortress er nå alle solgt. Havila har solgt skip siden restruktureringa i fjor.   Foto: Marius Rosbach

Nyheter

Det skriver selskapet i ei pressemelding.

Salget er en del av restruktureringsprosessen som  selskapet startet i fjor. Da ble sju skip de mente ikke hadde noen plass i flåten til selskapet lagt ut for salg. Havila Fortress var det siste av disse sju skipene som ble solgt.

– I forbindelse med salget forventes långivere og Havila Holding AS å utøve tildelte tegningsretter ved konvertering av gjeld til aksjer i overensstemmelse med inngåtte avtaler vedtatt i generalforsamling 4. januar 2017.  Det antas at antall aksjer i selskapet vil øke med ca 1.674.000 til ca 23.778.000 aksjer. Salget vil ha liten resultatmessig og likviditetsmessig effekt, heter det i meldinga.


Ryddesjauen i Havila snart over – håper på god vår

Ryddesjauen i Havila-flåten er snart ferdig. No håpar Njål Sævik at reiarlaga ikkje tek ut for mange skip i «vårsleppet».