Tolv dager med fest og moro for de nye studentene

Neste uke braker fadderfestivalen løs. – Vi skal farge byen. Det er tross alt tusen nye studenter som kommer til byen, sier leder for fadderuka.

Engasjert: Lederne i Fadder Ålesund, Patricia N. Larsen og Mathias Dybvik, er engasjert i å skape en god fadderuke for de nye studentene. – Fadderuka er kjempeviktig for å danne bekjentskap, sier Larsen. FOTO: Marius Simensen. 

Nyheter

Etter at de nye studentene har blitt immatrikulert 15. august, ventes det tolv dager med fest, moro og mange aktiviteter tilrettelagt for de nye studentene. De frivillige studentene som organiserer fadderuka, jobber intenst fram til 15. august for å få alt på plass. I ett av byggene på campus er studentene Mathias Dybvik og Patricia N. Larsen i full sving med forberedelser, møter og testing av materiale som skal prege byen. De er lederne for fadderfestivalen, og gleder seg stort til neste uke. Dybvik sier folk i byen på en positiv måte vil merke at det er fadderuke.