Dag Andre Hauge var aktiv fram til han var 18 år. Etter det holdt han opp å skyte i 25 år, men da han likevel ønsket å følge opp sine tre dyktige sønner på skytebanen, så fant han likså godt ut at han kunne være med å skyte selv.

For to år siden skjøt Sunnylven-skytteren i klasse 3. Nå, to år senere opplever han at kun fem skyttere i kongeriket skyter bedre felt enn han selv.

- Jeg har ikke fått trent så mye foran denne sesongen, men jeg har skutt veldig mange stevner. Du kan si at det har blitt en intensiv oppkjøring, sier en meget glad og lettet skytterpappa som kommer til å prioritere sønnene også i framtida.

Lokale resultater

Trygve Aaland Tryggestad lå på skive ti i den siste finalen, men var slett ikke fornøyd med prestasjonen som ble verdsatt til 9/3 og en plass litt nede på listene.

Trine Ramsvik Stette fra Engesetdal og Skodje fikk en fortjent opptur i feltfinalen da hun sluttet på 41/8 etter 11/8 i finalen. Jan Tore Aarskog fra Sundnes fikk også 41/8. Erlend Overaa fra Engesetdal og Skodje fikk anvist 40/4.

I juniorfinalen skjøt Bjørnar Rasmussen Aurdal fra Sykkylven på skive 1 etter at han var best av samtlige på den innledende felten. I finalen ble det beintøft å gjenta suksessen, men det endte tross alt med 12/7 og 13. plass.

Emil Røystad Erset fra Langevåg fikk 39/4.