Fylkeskommunen mener billigparkering ødelegger for flybussen

– Må kunne tenke nytt

Møre og Romsdal fylkeskommune mener parkeringspolitikken på Vigra har ødelagt mye for flybusstilbudet. Giskeordfører Harry Valderhaug mener man må få inn flere midler fra staten for å forbedre kollektivtilbudet.

Flybussen: Ordføreren i Giske kommune mener det må offentlige midler til for å styrke kollektivtilbudet til og fra Ålesund lufthavn, Vigra. Han mener også at et samarbeid mellom det offentlige og private aktører også kan være med på å gi et bedre tilbud.  Foto: Anette Sivertstøl

Nyheter

– Når det er billigere å parkere på Vigra enn i Ålesund by, er det klart det har ødelagt mye for flybusstilbudet, sier Inge Rønstad hos Møre og Romsdal fylkeskommune. Han mener at de lave prisene på parkering på Vigra har gjort det mindre lønnsomt å øke flybusstilbudet.