Polarbad klar til å teste ut en idé unge gründere står bak

Vil leie ut svømmestudioer på hjul

– Vi lanserte de første svømmespaene våre for snart ti år siden, men ungdommene har bidratt med ei ny løsning på bruken av dem.

Svømmespa: Det er et spa ala dette, med motstrømsanlegg, Polarbad Vest vil gjøre transportabelt og leie ut. – Stilig at motstanden kan justeres, sier Eirik Hansen (8) etter å ha testa. I bakgrunnen f.v. Sondre Otterlei og Mariell Naustdal – to av de seks unge gründerne som kom opp med ideen, sammen med Katrine Vedeld, Randi Vedeld, Lise-Mari Hansen og Frank Vedeld – alle hos Polarbad. 

Nyheter

Det sier styreformann Frank Vedeld i Polarbad Vest, som har tatt kontakt med Sunnmørsposten etter å ha lest en artikkel i avisa 6. august om at Ålesund kommune er blant dem som har fått tilskudd fra staten til å drive svømmeopplæring i barnehagene. Takket være tilskuddet på nesten 1 million kroner, får barnehagebarn i Ålesund som er født i 2013 nå tilbud om gratis kurs i vanntilvenning og begynnende svømmeopplæring. I Ålesund hører det for øvrig også med at Aalesunds Svømme- og Livredningsklubb har fått vel 1.4 millioner kroner, mens en barnehage har fått i underkant av 30.000 kroner, også dette gjennom tilskuddsordninga.