Uenig i Frps strategi for veiprosjekter i fylket:

Frp-leder i Molde melder seg ut av partiet

Margareth Hoff Berg trekker seg fra sine verv i Frp - blir uavhengig representant.

NEI TIL FYLKESTINGET: Frp-gruppa i fylkestinget må klare seg uten Margareth Hoff Berg (nummer to fra høyre). Hun melder seg nå ut av partiet, og blir uavhengig representant i resten av perioden i Molde og på fylkesnivå.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Margareth Hoff Berg kunngjorde mandag kveld at hun melder seg ut av Frp. Årsaken er sterk uenighet med ledelsen i fylkespartiet om de store vegprosjektene i fylket.

Her er uttalen Hoff Berg sendte ut om utmeldelsen:

«Jeg har i kveld meddelt styret i Molde FrP at jeg melder meg ut av Fremskrittspartiet. Jeg vil resten av perioden sitte som uavhengig representant i Molde og på fylkesnivå. Jeg trekker meg som leder og gruppeleder for Molde FrP.


Samferdsel - Møreaksen eller Romsdalsaksen:

«Det kjem til å bli greia ut flytebru over Romsdalsfjorden»

Møreaksen sin 16 km «gigant» undersjøiske tunnel, på 350 meters djup under fjorden skal visst byggjast koste kva det koste vil!

Begrunnelsen for denne avgjørelsen kan kort oppsummeres med at jeg er sterkt uenig i de avgjørelser  ledelsen i Møre og Romsdal FrP pålegger sine medlemmer å stemme for, i forhold til de store veiprosjektene i fylket, samtidig som de undergraver all videre utvikling og bygging i Molderegionen. Jeg kan ikke med åpne øyne og godt mot være med å bygge opp et lokallag i Nye Molde kommune som ønskelig, der fylkesstyret og fylkeslaget ofrer sine medlemmer og stemmer i deler av Romsdalsregionen, til fordel for stemmesanking på Sunnmøre og Nordmøre med aktiv omkamp om veitrasé over Romsdalsfjorden. Som aktiv politiker siden 2002 har jeg vært en lojal medarbeider og Frp-politiker i Molde og for hele fylket.  Med de valgkampsaker som FrP i Møre og Romsdal går inn i en valgkamp med, kan jeg ikke lengre være en del av dette kollegiet.

Aksedebatten:

I bukselomma til Høgre?

Synspunkt

Utspillene i media fra gruppeleder og fylkesleder i FrP med personangrep på flere folkevalgte i fylket, på stortinget og ansatte i fylkeskommunen kan jeg ikke stille meg bak.

Jeg takker nominasjonskomiteen for ikke å renominere meg på fylkestingslisten, da ble avgjørelsen som jeg har ruget på siden forrige Fylkestingssamling blitt mye enklere å ta, å melde meg aktivt ut av partiet.»

Denne saken ble først publisert på rbnett.no