Sjekk høstprogrammet:

Inviterer til mer jazz i Ålesund

Jazzsirkelen dobler antall konserter og får større og luftigere lokaler når de flytter inn på Radisson Blu i Ålesund.

Bandet Passim spiller musikk i mange sjangre, fra mainstream jazz og jazzblues via latin, funk og soul, til pop og rock. I front står vokalist Guro Hoem. Pressebilde 

Nyheter

1. september åpner de sesongen i nye lokaler med svingende New Orleans-jazz, fulgt av et fyldig høstprogram med kjente utøvere, både lokalt og nasjonalt.

– I flere år har vi samarbeidet med flere og hyggelige eiere, av ikke helt optimale lokaler. Nå mener vi å ha funnet lokaler som dekke både arrangørens, musikernes og publikums behov. Her får vi store, åpne og luftige lokaler både til jazzkafeen på lørdagene og til kveldskonsertene, ser daglig leder i Jazzsirkelen, Kjell A. Standal.

Jazzklubben skal holde til innerst i de åpne lokalene i første etasje. Her skal scenen opp på vindusveggen, så publikum får utsikt til både musikerne og fjorden.

– Hotellet vil gjerne ha aktivitet i helgene, og stiller med økonomisk støtte slik at vi kan ha jazzkafé to ganger i måneden, mot tidligere én, sier Standal.

På høstprogrammet står blant andre Kjetil Strand, Jonathan Kreisberg, Kurt Sagen, Dag-Filip Roaldsnes, Petter Wettre, Eas2WestJazz og The Real Thing.