Jon Georg Dale blir samferdselsminister:

Nå skal samferdselen styres fra Møre

Fredag tar Jon Georg Dale (Frp) over som samferdselsminister. I Stortinget sitter Helge Orten (H) og leder samferdselskomiteen.

Sjefene: Her er Samferdsels-Norges to mektigste personer. I dag utnevnes Jon Georg Dale (Frp) som ny samferdselsminister. På Stortinget sitter Helge Orten (H) som leder av samferdselskomiteen. Så gjenstår det å se hva de to herrene klarer å framskaffe av penger til eget hjemfylke. Foto: Staale Wattø sw@smp.no 

Nyheter

Aldri før har Mørebenken hatt større innflytelse på samferdselspolitikken her i landet. Og knapt noen gang har det vær bygget så lite veg i Møre og Romsdal som akkurat nå. For Dale kan det med andre ord bare gå en veg. I hvert fall om vi en gang i framtida skal måle han på hva han fikk til i hjemfylket.