Svinheldig sunnmøring:

Blei Lottomillionær i mai- og Eurojackpot-millionær fredag

En heldig kar fra Ulsteinvik ble Lotto-millionær i mai. Drøyt tre måneder senere ble han også Eurojackpot-millionær.

Vant i Eurojackpot: Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix. 

Nyheter

En heldig mann fra Ulsteinvik ble Eurojackpot-millionær fredag 31. august, da han vant den nasjonale premien på 1 million kroner. Mannen vant også et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner, men det er ikke hele historien:

Ble millionær - igjen!

- Kødder du nå? Det er helt fantastisk. Jeg hadde sju rette i Lotto 12. mai. Da vant jeg 2,8 millioner, og så vinner jeg igjen nå?, sa mannen da Norsk Tipping ringte.

- Det er helt sjukt, for jeg spiller nesten ingenting, så det er helt utrolig, sier mannen, som ønsker å være anonym, til Norsk Tipping.

Skal feire

- Jeg er på vei hjem fra jobb nå, men kan si med en gang at det blir feiring i kveld. Denne gangen skal jeg se på langsiktig investering av premien. Jeg kjøpte meg bil og båt forrige gang jeg vant, sier mannen videre.