Store planar for bubilparkering, hytter, hotell og oppvarma sjøbasseng

Planlegg familiepark og opplevingssenter ved Straumen i Skodje

Selskapet Aktiv Bolia har sikra seg eit 235 mål stort område ved Straumen i Skodje. Planen er å utvikle eit turist- og opplevingssenter for heile regionen, som på sikt vil gi mange nye arbeidsplassar.

Resort: Straumen Resort & Familiepark skal utviklast i området ned mot Ellingsøyfjorden. Hovudvegen til Digernes og Stette avgrensar området mot aust. Den gamle hovudvegen blir tilkomst til anlegget som dei som står bak meiner vil gjere Straumen til eit attraktivt reisemål, heile året. Straumen Resort & Familiepark vil kunne innehalde utandørs heilårs basseng, spa, marina, campinghytter, bubilplassar, museum, klatrepark, leikepark, besøksgard, sykkel- og turstiar, badestrand, hotell. Illustrasjon: Harald Hjelle Arkitekter AS 

Nyheter

Straumen Resort & Familiepark er namnet på anlegget som er under planlegging i Skodje.