Elever fra Ulstein, Haram, Borgund og Spjelkavik vgs. sammen om prosjekt

Snart er de i slummen

Ca. 2.200 elever fra fire skoler skal samle inn penger til å bygge barnelandsby i Kenya. Først reiser 14 av elevene ned for å få se og lære om prosjektet.

Fyller opp koffertene: Elevene fyller opp koffertene med kjoler fra Oksnes brudesalong i Ålesund som skal gå til oppstarten av en brudesalong i slummen, samt gamle instrumenter fra Langevåg indremisjon. Bakerst: Ida Margrete P. Svoren, Mari Hatløy. Midten: Hanna S. Kristoffersen, Mia Tørlen, Petar Mille, Håkon Farstad Brekke, Hanne Vorren, Ingvill Lystad, Frida Blindheim. Foran: Åshild Hamnøy, Solveig Hamnøy, Ragne Lillestøl, Maria Åkernes, Lisa Yksnøy, Martine Wolff. 

Nyheter

– Det smeller inni deg. Det er så store forskjeller på fattig og rik, at det er helt ubeskrivelig.