Kirsti Dale: – Dette finner jeg meg ikke i

Rådmannen i Ålesund har anbefalt at O'Learys på Moa skal få en begrenset skjenkebevilling i serveringsareal med åpningstid fram til 02.30.

Gedigent: O’Learys åpnet Nordens største sportsbar i Stockholm i 2013. Det nye konseptet ved Amfi Moa er planlagt å bli på 3.500 kvadratmeter og blir desidert størst i Norge.  Foto: O’Learys

Nyheter

Det er 30 minutter lengre enn skjenkereglementet i Ålesund tillater, mener Dale. Et reglement som ble vedtatt i fjor sommer med Arbeiderpartiet og KrF i spissen. Saka skal behandles i helse- og velferdsutvalget på mandag.

– Dette finner jeg meg ikke i. Her i byen legges utesteder ned, mens de der inne skal få en monsterdispensasjon. Vi kan ikke ha forskjellsbehandling av utestedene i byen. Jeg krever at saka skal behandles i bystyret, sier Kirsti Dale, som er uavhengig representant i bystyret.