Tilbake til tegnebrettet:

O’Learys må tenke nytt for å skjerme skjenkeområdene bedre

Etter politikernes krav om bedre skjerming av skjenkeområdene, blir O’Learys nødt til å tenke helt nytt.

Kommer til moa: Olearys åpnet Nordens største sportsbar i Stockholm i 2013. Det nye konseptet på Amfi Moa er 500 kvadratmeter større. Politikerne har gitt restaurantdelen skjenkebevilling fra 10 til 2, mens spillarealene får skjenking fra klokken 20. For O’Learys betyr dette at de må tilbake til tegnebrettet. Foto: O’Learys 

Nyheter

O’Learys, som etter planen skal åpne dørene i november, har fått skjenkebevilling hele dagen i restaurantarealet, men skjenking fra klokka 20 i spillarealene. I tillegg ber politikerne om at arealene mot kjøpesenteret/kino må skjermes på en bedre måte for å unngå eksponering mot barn og unge.