Nytt tilbud ved NTNU

Et eget treningssenter for studentene

At fysisk aktivitet gjør det lettere å studere, kan sjukepleierstudent Nina Tenden skrive under på. Hun kommer til å bruke de nye treningsmulighetene i kjelleren på NTNU nesten daglig.

Treningsiver: – Jeg visste ikke at det skulle være offisiell åpning i dag, for jeg har benyttet meg av sjansen til å trene her i flere uker allerede. Et godt tilbud til studentene, sier sjukepleierstudent Nina Tenden.   Foto: Gry Støre

Nyheter

– Jeg har alltid trent mye, men merker som student at når ting tar tid, som å måtte reise til et treningssenter, er det vanskeligere å gjennomføre. Å få disse treningsmulighetene på campus, er helt supert. Det er deilig å koble ut med fysisk aktivitet, og lettere å sette seg ned med studiene etterpå, sier Nina Tenden.