Virke har kåret sine handelsvinnere

Butikkleder hos Kid Interiør ved Amfi Moa i Ålesund var i sterk konkurranse om å bli Årets Butikksjef.

Vinnere: Elektroimportøren vant Handelsprisen 2018. Prisen ble tatt i mot av CEO Andreas Niss og kjededirektør Espen Getz Taraldsen.  Foto: Presse

Nyheter

Under Virkes Handelskonferanse i dag ble vinnerne av Handelsprisen 2018, Årets Retailer og Årets Butikksjef kåret. Det kommer frem i en pressemelding publisert av NTB.

Monica Kjendalen, butikksjef hos Meny Solsiden ble i dag kåret til Årets Butikksjef under Handelskonferansen 2018.

Hun vant prisen i sterk konkurranse med mer enn 90 kandidater. I en tøff siste runde slo hun ut Sherri Grønvold, butikkleder hos Skoringen i Strømmen Storsenter og Elisabeth Slinning, butikkleder hos Kid Interiør ved Amfi Moa i Ålesund.

De gjeveste prisene

Men elektroimportøren, Jørgen Jørgensen fra Norrøna og Mona Ervig Kjendalen hos Meny stakk av med de prestisjefylte prisene.

Elektrokjeden Elektroimportøren AS vant i dag Handelsprisen, etter å ifølge juryen ha utfordret og endret en bransje der salget tradisjonelt har tilhørt proffmarkedet. Elektroimportøren vant prisen i tøff konkurranse med konkurrenten Elkjøp, netthandelsbedriften blivakker.no, klesmerket Floyd og byggevarekjeden Megaflis.

Årets Retailer

Jørgen Jørgensen, eier og daglig leder av Norrøna, ble i dag tildelt prisen som Årets Retailer under Virkes Handleskonferanse. Juryen mener han står ei en særstilling når det gjelder utvikling og drift i en bransje preget av vekst, men også stor konkurranse.

Prisen deles ut i samarbeid med Rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet. Juryen for Årets Butikksjef har bestått av Arvid Brandmo, Terje Gulbrandsen, Line Beate Jebsen, Thomas Gudbjerg, Tim Rosenkilde, Rune Stenberg, Nils Vanebo og Bror Stende.