3,9 millioner kulturkroner til Sunnmøre Museum

Når statsbudsjettet legges fram på mandag, vet de ansatte på Sunnmøre museum allerede at 3,5 millioner kroner er styrt i retning Borgundgavelen.

på budsjettet: Sunnmøre Museum er tilgodesett med 3,9 millioner kroner på statsbudsjettet som blir lagt fram på mandag. Det er alle disse svært fornøyd med. F.v. Kari Grindvik, Øystein Tvedt, Siw Solvang, Geir Stenseth, Britt Giske Andersen og Torbjørn Akslen. Kari Grindvik, Øystein Tvedt, Siw Solvang, Geir Stenseth, Britt Giske Andersen og Torbjørn Akslen.  Foto: Hilde Hovik

Nyheter

– En fantastisk gledelig nyhet å få på en fredag, sa Torbjørn Akslen da lokale representanter for regjeringa dukka opp i lunsjpausen i går. Akslen er konstituert direktør for Stiftinga Sunnmøre Museum, og gladmeldinga ble en bra avslutning på hans første arbeidsuke.