Optiker Nelvik flytter inn i nye lokaler

En tradisjonsrik familiebedrift gir seg. Det gir rom for en annen tradisjonsrik familiebedrift. Optiker Nelvik flytter nemlig inn i de tidligere lokalene til Gullsmed Refsnæs på nyåret.

Fornøyd: Nå har det ordnet seg med nye lokaler for Svein Johan Nelvik, etter at han i april fikk vite at de ikke fikk fortsette å leie i Idungården fra 2019. Her sammen med sin kone, Siw.  Foto: Arkivfoto: Bjørn Halvorsen

Nyheter

Sunnmørsposten skrev søndag at Gullsmed Refsnæs avvikles etter 112 år. Det betyr at lokalene i Kipervikgata blir tilgjengelige for Optiker Nelvik.

– Det stemmer det. Planen er at vi begynner å bygge om og gjøre klart i desember, også satser vi på å flytte inn på nyåret, forteller optiker Svein Johan Nelvik. Han lover at det ikke er snakk om mange dagene med stengte dører.