Ålesunds blikkfang kan få nye naboer - se tegningene:

Slinningsodden kan få flere hus

Etter år aleine ytterst på Slinningsodden, er det nå interesse for å bygge to nullenergiboliger på odden.

Slinningsodden: Siden 2012 har kun den ene av tre boliger ytterst på Slinningsodden, i innseilinga til Ålesund, blitt solgt og ført opp. Nå er det dialog mellom en ny utbygger og Slinningen Boliger AS om kjøp av de to allerede opparbeidede tomtene som ligger mellom det oppførte huset og Ålesunds blikkfang, Slinningsbua.  Foto: Knut Arne Aarset

Nyheter

Cruiseskipene runder Slinningsodden under innseilinga til Ålesund. På ene sida av odden lokker det tidligere verdensrekordbålet «Slinningsbålet» årlig tusenvis av tilskuere fra innland og utland. Og på andre sida av odden, ligger Ålesunds blikkfang, den verna, kvite Slinningsbua, god synlig også for alle som kjører innfartsvegen til byen.