Har nå 17 vogntog, 22 ansatte og 40 mill. i omsetning

Venås Transport AS på Hovde i Måndalen får definitivt hjulene til å gå rundt. Brødrene Torgeir (53) og Owe (49) Venås startet opp på anlegg med en dumper og en lastebil for 20 år siden. Siden har det gradvis tatt av.
Nyheter

MÅNDALEN (Rbnett): Du har garantert møtt og sett et vogntog fra Venås Transport. Bilene er enten knall røde eller knall blå. Nesten bare Scania. Tøffe og velstelte. Og som regel fullastet med lokal verdiskapning fra Elementpartner, Grande, Måndalen Trevare, Invisible Connections og Procut. De største kundene til Venås-brødrene er fra industrikommunen Rauma. Og fra Sunnmøre.

– Går det godt for disse bedriftene, går det også bra for oss. Vi har passert omsetningen fra i fjor allerede, og ligger an til å runde 40 millioner kroner i år. Det blir et godt økonomisk resultat. Men så ligger det også mye arbeid bak. Fra alle våre ansatte. Dette er ingen åtte til fire-jobb. Og det er stor aktivitet på helg. Men vi liker det, sier Owe Venås.