Planlegger å bygge leiligheter på Vingårdskiftet rett i nærheten av Moa:

Vil bygge 19 leiligheter

Forretningsbygget på Vingårdskiftet ved Amfi Moa, som i nesten 50 år har huset tannlegeklinikk, planlegges nå å bygges om til leiligheter.

Leiligheter: Forretningsbygget på Vingårdskiftet, rett i nærheten av Amfi Moa, planlegger EKA Invest nå å gjøre om til 19 leiligheter. – Folk ønsker kort veg til jobben, sier Elbert Olsen.   Foto: EKA Invest

Nyheter

Etter ombyggingen blir det 19 leiligheter i bygget. Av disse er det åtte store leiligheter på over 140 kvadratmeter og priser på over åtte millioner kroner. Den største er allerede solgt. Bak står EKA Invest, som mener utviklingen i dag er slik at det er mer behov for boliger i området inntil kjøpesentrene. Firmaet søker nå omregulering fra forretning til kombinert bolig- og forretningsformål.