IA-konferansen 2018:

Godt miljø = god butikk

IA-konferansen 2018 arrangeres i Molde denne uka.

Rica Seilet: IA-konferansen foregår i Bjørnsonsalen. 

Nyheter

– Godt miljø er god butikk for utvikling av både privat og offentlig næringsliv. Det skal Pål Molander, direktør i Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) snakke mer om på IA-konferansen 2018. Den går av stabelen i Molde torsdag. Her loves det både inspirasjon og verktøy for et mer inkluderende arbeidsliv.

Professor ved BI Senter for lederutdanning, Anders Dysvik, presenterer hva nyere forskning sier om ledelse og hva som nytter når det gjelder motivasjon og mestring på arbeidsplassen.

Forfatter, samfunnsdebattant og foredragsholder Amal Aden snakker om hvordan vi kan hjelpe våre nye landsmenn inn i arbeidslivet. Journalist og forfatter Marte Spurkland er opptatt av hvordan vi kan inkludere ungdom som står utenfor.

Og ikke minst blir det utdeling av to IA-utmerkelser.