Ålesund Frp utsetter nominasjonen til etter regjeringsavklaringen

Tar høyde for at Hareide feller Erna

Ålesund Frp forbereder seg på at KrF kan felle regjeringen. Nominasjonen er utsatt i tilfelle Harald Tom Nesvik kommer hjem.

Ordfører: Ålesund Frp har utsatt nominasjonsmøtet og tar høyde for at regjeringen ryker og Harald Tom Nesvik kommer hjem. – Jeg har ikke konkludert på noe som helst. Jeg er statsråd og regner med å fortsette som det også etter 2. november, sier Nesvik selv.   Foto: MARIUS SIMENSEN

Jeg har ikke konkludert på noe

Harald Tom Nesvik
Nyheter

Nesvik er mannen som skulle bli fylkesmann, ble ordførerkandidat og endte opp som fiskeriminister. Men det trenger ikke stoppe der. Nominasjonskomiteen i nye Ålesund Frp har nå flytta nominasjonsmøtet, som alltid har vært i november, til januar og vil avvente om regjeringen ryker og Nesvik kommer hjem.