Samferdselsdepartementet:

Signaliserer høyere bompengepriser for Nordøyvegen

I dag møttes ordførerne i kommunene som skal slå seg sammen til nye Ålesund kommune, Haram, Sandøy, Ørskog, Skodje og Ålesund, på Eva Vinje Aurdals kontor på rådhuset i Ålesund. Målet med møtet var å samordne videre politisk behandling av Nordøyvegen, men under møtet dukket det opp en epost med signaler fra Samferdselsdepartementet.

NORDØYVEGEN: I dag samlet ordførene fra sammenslåingskommunene seg på Eva Vinje Aurdals kontor for å diskutere Nordøyvegen. Fra venstre Oddvar Myklebust, Vebjørn Krogsæter, Dag Olav Tennfjord, Knut Harstad og Eva Vinje Aurdal.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

– Brevet signaliserer en løsningsorientering, og viser at finansieringspotensialet i å øke takstene er bedre enn å øke lengden på innkrevningsperioden, sier Skodje-ordfører Dag Olav Tennfjord.