Nesje har som mål å synliggjøre unike, lokale kvalitetsråvarer, og gjennom et klippfiskcruise ønsker han å knytte reiseliv og matprodusenter sammen.
Landets, og trolig verdens, første klippfiskcruise på historiske MS Buvik legger ut fra kai ved Fyllingsslipp i Langevåg den 20. oktober, før neste stopp for å plukke opp gjester er ved Molo Brew i Ålesund.
Deretter følger et cruise omkring i området, og seilasen vil denne dagen bli bestemt etter været i trygge og rolige omgivelser.
Om bord vil man bli servert fem til seks retter, og det vil være tilpassede drikkepakker, med eller uten druer.
Inviterer til heilaftan i Friheim i september:
Miksar mat og musikk
Prisvinnande ostar på LP-plater, hjortetartar i leirduer og klippfiskcarpaccio med havtrøffelsaus. Alt blir servert i Friheim med tilpassa musikk krydra med humor og sprelske påfunn.
Storfjord Hotell vant menypris
– Har beste norske meny, står det i en pressemelding.