Forslag om midlertidig fritak for arbeidsgiveravgift:

Kulturministeren: – Kommer aldri til å gå - glem det!

Mediemangfoldsutvalget har i en utredning foreslått at mediebedrifter skal få midlertidig fritak for arbeidsgiveravgift. Det avviser kulturminister Trine Skei Grande blankt.

Mediepolitikk: Kulturminister Trine Skei Grande (V) var i går på besøk i Sunnmørsposten. Det er planlagt at hun før jul skal legge fram ei mediemelding som vil være førende for mediepolitikken i Norge framover. Hun varslet i går at det ikke blir noe av det midlertidige fritaket for arbeidsgiveravgift som mange mediebedrifter hadde håpt på. Her blir hun ønsket velkommen av Hanna Relling Berg. Foto: Staale Wattø 

Jeg hadde ønsket at det kom et fritak. – Jeg hadde ønsket at det kom et fritak.

Hanna Relling Berg
Nyheter

Det er ventet at regjeringen kommer med den såkalte mediemeldingen før jul, og etter at Mediemangfoldsutvalget la fram utredningen Det norske mediemangfold på bestilling fra regjeringa i 2017, hvor et av forslagene var å gi mediebedrifter et midlertidig fritak for arbeidsgiveravgift, har mange mediehus håpt at dette ville bli en tidlig julegave.