Vil ha mer av næringslivet til å utvikle Ålesund lufthavn

400-500 bedrifter ble invitert til å være med på å utvikle flyplassen. 13 har takket ja.

Det nye utviklingsforumet til Ålesund lufthavn er i ferd med å stiftes med aksjonærer fra 16 kommuner og hittil 13 bedrifter. Ønsket er å få mer av næringslivet med på laget.

Vil utvikle flyplassen: Deler av interrimstyret som skal stifte det nye utviklingsforumet til Ålesund lufthavn. Fra venstre: Anne Mette Liavaag, Bente Lund Jacobsen, Tore Johan Øvstebø og Harry Valderhaug.  Foto: Maria Finnøy Fagervoll

Nyheter

Et interimsstyre har arbeidet med å stifte det nye aksjeselskapet, som får navnet Utviklingsforum for Ålesund lufthavn, Vigra AS. Det blir sentralt for utviklingsforumet å jobbe for å bevare og sørge for nye internasjonale flyruter til Ålesund lufthavn.