Sjefene for forsvarets spesialstyrker og Heimevernet blant gjestene i bisettelsen i går

– Joachim Rønneberg var et stort forbilde for oss alle

– Joachim Rønneberg var en av oss. Og et stort forbilde.

HKH Kronprins Haakon representerte kongehuset i bisettelsen. Her står han sammen med bl.a. August Rathke, Magne og Jenny Mine Ulstein, Ragnar Ulstein og Erling Lorentzen. Til venstre for Lorentsen står John Andrews fra Special Forces Club i London.  Foto: Staale Wattø

Joachim Rønneberg hadde mer tro på menneskene enn på teknologien

Eirik Kristoffersen
Nyheter

Det sa generalmajorene Torgeir Gråtrud og Eirik Kristoffersen til Sunnmørsposten etter at bisettelsen i Borgund kirke var over i går ettermiddag. Gråtrud er sjef for forsvarets spesialstyrker, mens Kristoffersen er sjef for Heimevernet. Kristoffersen har også bred erfaring fra spesialstyrkene. Begge de to offiserene kjente Rønneberg personlig, og Eirik Kristoffersen besøkte han seinest i juni på Hatlane omsorgssenter.