Bilforretning investerer 100 millioner kroner

Brages gir gass og bygger fylkets største bilbutikk

Brages bilforretning åpner gigantisk bilforretning på Digerneset tidlig neste år.

SENTRALANLEGG: Mer effektiv drift, en bedre kundeopplevelse og et større varelager er blant fordelene Espen Digernes i Brages bilforretning lister opp når han snakker om fordelene med etableringen på Digerneset. Brages bilforretning har oppbemanna arbeidsstokken til rundt 90 og rigget den klar for flytting i februar. Bilforretningen omsetter for 500 millioner kroner årlig på Moa. De satser på rundt det samme – eller helst mer – etter at det nye anlegget er satt i drift.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

På en 21,5 mål stor tomt har Brages fått på plass tre forretningsbygg, med til sammen et areal på 6.000 kvadratmeter. Her skal det bli verksted, kontorplasser og bilforretning.