Bilforretning investerer 100 millioner kroner

Brages gir gass og bygger fylkets største bilbutikk

Brages bilforretning åpner gigantisk bilforretning på Digerneset tidlig neste år.

SENTRALANLEGG: Mer effektiv drift, en bedre kundeopplevelse og et større varelager er blant fordelene Espen Digernes i Brages bilforretning lister opp når han snakker om fordelene med etableringen på Digerneset. Brages bilforretning har oppbemanna arbeidsstokken til rundt 90 og rigget den klar for flytting i februar. Bilforretningen omsetter for 500 millioner kroner årlig på Moa. De satser på rundt det samme – eller helst mer – etter at det nye anlegget er satt i drift. 

Nyheter

På en 21,5 mål stor tomt har Brages fått på plass tre forretningsbygg, med til sammen et areal på 6.000 kvadratmeter. Her skal det bli verksted, kontorplasser og bilforretning.